Over hoe je website en online activiteiten bijdragen aan de marketing & verkoopresultaten van je onderneming.

Op 28 juni organiseerde Webs uit Eindhoven voor de tweede maal het business event The Digital Future Of B2B op de High Tech Campus. Een marketingevent dat zich volledig richt op de mogelijkheden die contentmarketing biedt in het digitale tijdperk. En dat is, ook in B2B, niet te onderschatten! Klanten oriënteren zich immers steeds meer online. Zo’n 70% van het totale aankoopproces wordt momenteel dan ook al online afgelegd. Hoe ga je daar als B2B bedrijf nou mee om?

Tijdens het event konden de deelnemers zich laten informeren en inspireren door verschillende sprekers en praktijkverhalen. En dat is aardig gelukt! Ook ik mocht het event bezoeken. In mijn blog deel ik graag de sessies die ik doorlopen heb met die B2B ondernemers die er niet bij konden zijn.

Ed Klijsen

Lees het complete verslag op mijn blog  –> The digital future B2B Lessen moderne marketing