Events

Seminar “Zakelijk meer succes met internet” op 1 november

content marketing event

100% inspiratie om online het verschil te maken!

Kom 1 november 2016 naar Tilburg en laat je inspireren

Commercie anno 2016 is zo veel diverser geworden dan alleen die verkoper die zoveel mogelijk afspraken en kilometers maakt… Niemand zal ontkennen dat online media een steeds grotere rol spelen. Oók in B2B! Er ontstaan compleet nieuwe businessmodellen. En doordat klanten meer en meer op internet zitten, verandert ook de manier waarop marketing en verkoop werken.

Zakelijk meer succes met internet

Veel bedrijven begrijpen dit en proberen aansluiting te houden. Maar hoe laat je internet en online media nou voor je werken? Hoe zorg je er nu voor dat “digitaal” daadwerkelijk gaat bijdragen aan commercieel resultaat? Hoe zorg je ervoor dat je ook werkelijk door zoekmachines gevonden wordt? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen waar je vandaag mee aan de slag zou moeten gaan?

Kom op 1 november naar het gratis event “Zakelijk meer succes met internet” en laat je inspireren en informeren over hoe je online het verschil kan maken.
Niet alleen kun je een avond vol inspiratie verwachten, maar je maakt ook nog eens kans op gratis toegang bij Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day van CustomerTalk op 24 november!

Laat je op 1 november informeren en inspireren!

Programma:

 • 18.00-18.30 Inloop
 • 18:30-19:15 Digitale transitie: de noodzaak van nieuwe bedrijfsmodellen | Ment Kuiper (IDMK / CustomerTalk)
 • 19.15-20.00 Hoe word je gevonden door een zoekmachine? | Ton Kemp Silvatica Marketing.
 • 20:00-20:15 Break
 • 20.15-21.00 Praktijk cases: Met relevante content gevonden worden door je doelgroep | Edwin Vlems van MCB
 • 21.00-21.15 Vragen en discussie
 • 21.15-22.00 Netwerken met borrel

Locatie:

Deprez gebouw, Lange Nieuwstraat 172-174, 5041DJ Tilburg.
(Goed te bereiken met trein of auto, 70 mtr achter Centraal Station Tilburg)

Aanmelden voor inspratie

  Bedrijfsnaam
  Uw naam (*)
  Uw e-mailadres (*)

  Wie is…?

  Ment Kuiper

  Ment Kuiper (IDMK / CustomerTalk) is bedrijfskundige, marketeer en ondernemer. Hij helpt mensen bij marketing- en communicatievraagstukken binnen de eigen werkomgeving. Ment is bedenker en ontwikkelaar van NextAcademy en van verschillende marketingconcepten. Hij spreekt als docent voor organisaties als IDMK en Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij directeur bij CustomerTalk en is als spreker of dagvoorzitter actief op verschillende congressen. Het is zijn passie om mensen te inspireren en te motiveren op basis van kennis en inzichten.

  Ton Kemp

  Ton heeft meer dan 20 jaar ervaring als marketeer. Met Silvatica Marketing helpt hij MKB ondernemingen marketing activiteiten te ontwikkelen op internet. Met een overzicht over alle mogelijkheden helpt hij u met raad (strategie) en daad (middelen). Gevonden worden door Google is de basis van alles.

  Edwin Vlems

  “Niemand zit op je reclame te wachten, maar naar je kennis wordt elke dag gezocht!” Vanuit zijn eigen ervaring als marketingmanager bij metaalgroothandel MCB heeft Edwin een hele heldere visie op inbound marketing opgebouwd. Edwin wordt ondertussen in binnen- en buitenland erkend als Mr. Inbound van het eerste uur en wordt op veel marketingcongressen en events als spreker gevraagd. Zijn kennis en praktijkervaring deelt hij graag met u tijdens dit event.

  Partners

  Customer Talk Silvatica Online Marketing Ekimo inbound marketing AceView

  Let op:
  Dit event is gratis maar niet vrijblijvend. Wanneer u zich heeft ingeschreven en niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt € 25,00 in rekening te brengen. Afzeggen kan tot vrijdag 28 oktober door een mail te sturen naar ton.kemp@silvatica-marketing.nl

  Deel deze workshop met jouw volgers via: